Om oss

Varmepumpetest har lagd en side hvor du som privatperson kan se forskjellige varmepumpetester og få uforpliktende tilbud. Vi vet at det er mange forskjellige varmepumper på markedet, derfor har vi lagd en side hvor du kan se forskjellig tester, slik at du kan finne den beste varmepumpen for deg og din bolig.

Hvordan fungerer tjenesten?

Tjenesten vår fungerer ganske enkelt at du fyller ut ett skjema og velger hvilke leverandører du vil motta tilbud fra. Innen kort tid fra du sender skjemaet, vil du bli kontaktet av de valgte leverandørene. På denne måten kan du enkelt sammenligne de forskjellige tilbudene du mottok og velge den beste og billigste varmepumpen.

Hvorfor varmepumpe?

Flere velger stadig en varmepumpe som et alternativ for oppvarming. Dette er nemlig et billig oppvarmingalternativ. Det er mange leverandører på markedet, noe som sier at du kan spare mye på å innhente tilbud fra flere. Det er ikke vits å betale mer enn man må.

Har du kjøpt varmepumpe?

Har du en varmepumpe fra før eller kjøpt enn nå nylig? Da er det viktig at du husker på service og vedlikehold. Dette forlenger nemlig levetiden på varmepumpen. Rengjøring av pumpen er noe du kan fint gjøre selv, servicen derimot er noe du bør bestille fagfolk til å gjøre. Her kan prisen også variere stort, derfor er det viktig å innhente tilbud fra flere leverandører.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ved å samle sammen flere varmepumpeleverandører gir vi deg god oversikt slik at du kan innhente tilbud fra flere, med kun ett skjema. På denne måten vil du få de beste tilbudene, uten mye arbeid.

Finn den beste varmepumpen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Aircondition

På sommeren kan det faktisk bli for varmt, men det hjelper lite å trekke seg inn når det er minst like varmt inne. Skal du kjøpe vifte eller aircondition anlegg? Da bør du heller vurdere å kjøpe en varmepumpe som kan fungere året rundt. Ved å tenke...

les mer

Tips før du kjøper varmepumpe

Stadig flere vurderer å kjøpe en varmepumpe, kanskje har du allerede bestemt deg? Da bør du ta med deg disse tipsene før du betaler. Sammenlign priser og produkter Det er mange gode tilbud på varmepumper der ute, eller det er i hvert fall tilsynelatende...

les mer

Kjøp varmepumpe utenfor sesongen

Stadig flere skaffer seg en varmepumpe til både vinter og sommersesongen. Etterspørselen blir som regel større når det begynner å bli kaldt ute, men ved å kjøpe varmepumpe utenfor sesongen vil lønne seg. Prisene svinger mye, og ved å kjøpe i en lavsesong...

les mer