Ta kontakt

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt hos oss? Da kan kontakte oss gjennom skjemaet under. Om spørsmålene dine er relatert til varmepumpe eller installasjon anbefaler vi at du tar direkte kontakt med varmepumpeleverandøren. Du vil kunne gi deg mer presise og riktige svar på dine spørsmål.

Kontakt

6 + 3 =

Faq

Hvilken varmepumpe er best?
Hvilken varmepumpe er best vil variere ut i fra hver enkelt person sitt behov, og deres bolig. Det er forskjellige faktorer som avgjør hvilken varmepumpe som passer best til din bolig. Modell, boligstørrelse og klimasone er noen av de ulike faktorene man må ta hensyn til. Er du usikker kan du forhøre deg med fagfolk, de har gode kunnskaper om hvilke pumper som vil passe best for din bolig.
Hvor mye koster en varmepumpe?
Prisen på en varmepumpe vil variere mye i fra de ulike pumpene og selskapene. Normalt kan man si at en varmepumpe koster mellom 15.000 kr til 20.000 kr. Noen leverandører har installasjonskostnaden innbakt i prisen, men andre ikke. Denne installasjonen ligger på omtrent 4.000 kr. Prisen på samme modell vil ofte variere fra de ulike selskapene, derfor kan det være lurt å innhente flere tilbud, slik at du får det beste.

Finn den beste varmepumpen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!